Workshops

Laat je inspireren door enkele workshops te volgen. Ontdek hieronder welke workshops we aanbieden tijdens de Belgian Cheese Awards.

Gegeven door brouwerij 3 fonteinen

Geuze & cheese pairing

Hier leer je alles over het pairen van de iconische 3 Fonteinen geuzes met onze Belgische kazen.

11:00 - 12:00
13:00 - 14:00
15:00 - 16:00

Gegeven door Milcobel

Cocktail & mocktails met Belgische kaas

Leer alles over het bereiden en pairen van cocktais met Belgische kazen. Zuur, zoet en hartig combineren, hoe doe je dat?

11:00 - 12:00
13:00 - 14:00
15:00 - 16:00

Gegeven door Hans Casneuf

Pizzaiolo

Leer van onze professionele pizzaiolo hoe je voortreffelijke pizzacombinaties kan bereiden met Belgische kazen. Ontdek hands-on tips en tricks.

11:00 - 12:00
13:00 - 14:00
15:00 - 16:00