Ann Keymeulen en vier gepassioneerde studenten eventmanagement van de Arteveldehogeschool presenteren met trots: The Belgian Cheese Awards.
Als fervente kaasliefhebbers zetten we alles op alles om onze eerste editie tot een onvergetelijke ervaring te maken. Met grote liefde voor Belgische kazen willen we de ambachtelijke vaardigheden van onze Belgische kaasmakers in de schijnwerpers zetten.
Met jouw steun kunnen we onze kazen de erkenning geven die ze verdienen.
Onze missie en visie
Doel: Belgische kaasambachten eren en in de schijnwerpers plaatsen.
Missie: Deze eerste editie tot een onvergetelijke ervaring maken met de steun van kaasliefhebbers zoals jij.
Met een brede ervaring in de sector, van filiaalhoudster tot aankoper, is Ann Keymeulen dé consultant voor kaas- en foodgerelateerde zaken. Ze is consultant, hoofd docent kaasmeester, jurylid en auteur.
Ze begeleidt ondernemers bij het opstarten van kaasconcepten en adviseert groothandels en kaasmakerijen over assortiment en marketing.
Ann verzorgt ook opleidingen voor organisaties en winkelketens zoals BioForum, Ferm, VLAM en Mr. Georges.
Ze biedt advies aan horecazaken, ontwikkelt recepten en doet foodpairing.
Ook consumenten kunnen bij haar terecht via lezingen, workshops en The Cheese Box.
Daarnaast is Ann Maître-Fromager bij de Guilde Internationale des Fromagers en jurylid bij diverse internationale kaaskeuringswedstrijden.
Ontdek het team
Ann Keymeulen organiseert de Belgian Cheese Awards in samenwerking met vier enthousiaste laatstejaarsstudenten Event- & Projectmanagement van de Arteveldehogeschool: Luka De Wittevrongel, Bernd Van Bouwel, Émilie Debusschere en Manuel Cilurzo.